Detailed Notes on slot1234

711 BV verbindt zich ertoe om geen persoonsgegevens, al dan niet gratis, in excess of te dragen aan een derde partij, zonder afbreuk te doen aan de toestemming die de Speler heeft gegeven voor het gebruik van zijn persoonsgegevens.

711 BV behoudt zich het recht voor om een verzoek tot opname van de saldo’s op het Spelersaccount niet uit te voeren als blijkt dat de speler op CRUKS geregistreerd staat en 711 BV niet op de hoogte was of kon zijn van de CRUKS-registratie (bv. door een technische storing en/of fout van CRUKS).

Om het statuut van Speler te kunnen krijgen, dient de Speler aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Je kunt je helaas niet bij ons inschrijven. Neem Speak to op met onze Klantenservice voor meer particulars.

Zoals eerder gezegd hebben wij een ruim spelaanbod. Ons online On line casino heeft zowel de meeste bekende gokkasten, klassieke gokkasten als de nieuwe online games en natuurlijk ook exclusieve video games die enkel bij ons te vinden zijn. Er is dus zeker voor iedereen wat wils!

In dit geval zal 711 BV de Spelers op voorhand inlichten en ervoor zorgen dat de garanties die worden aangeboden door de derde overnemer niet minder zijn dan de garanties die werden aangeboden door 711 BV.

Wij streven dagelijks naar verbeteringen op onze Web-site om het voor jou zo aangenaam mogelijk te maken. Je kan altijd nieuwigheden verwachten op onze Site! 

geen robots, onderzoeksprogramma's of andere manuele of automatische techniques te gebruiken om de structuur of de voorstelling van de Web-site, te indexeren, op te slaan, pg slot te registreren of te reproduceren;

De Speler verklaart akkoord te zijn en te voldoen aan de voorwaarden van de geldende wetgeving van het land waar de Speler zich bevindt. Het is belangrijk dat de Speler zich informeert in excess of de geldende wetten in het land waar de Speler zich bevindt alvorens zich in te schrijven. De kansspelen die ter beschikking worden gesteld zijn conform de Nederlandse wetgeving.

Dit recht wordt toegekend met inachtneming van het naleven van de Overeenkomst en in het bijzonder de volgende voorwaarden:

De Overeenkomst vormt de volledige overeenkomst tussen de Partijen. De Overeenkomst vervangt alle overeenkomsten die eerder zijn gesloten doorway de Partijen betreffende de toegang tot de Website en de deelname aan de on line kansspelen.

de Web page of de spelen, hun volledige of gedeeltelijke inhoud, niet te gebruiken voor illegale doeleinden of 10 nadele van de belangen van 711 BV, andere Spelers of derden.

De Speler erkent en accepteert bijgevolg dat 711 BV niet aansprakelijk is voor eventuele niet-beschikbaarheid, opschorting of onderbreking van de Website of de spelen.

De Speler is zich ervan bewust dat de toegang tot de Site en de spelen tijdelijk kan worden onderbroken of verhinderd, bijvoorbeeld vanwege onderhoud, upgrades en/of het actualiseren van de Web-site of de spelen of het herstellen hiervan als gevolg van omstandigheden die buiten de controle vallen van 711 BV.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Detailed Notes on slot1234”

Leave a Reply

Gravatar